Trump: Olimpiyat açılış gösterisi bir rezaletti

Eski ABD Başkanı Donald Trump, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları açılışındaki gösterilere ilişkin “Açılış töreninin rezalet olduğunu düşündüm.” dedi.

Trump, Fox News televizyonuna yaptığı açıklamada, Olimpiyatlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“Açılış töreninin rezalet olduğunu düşündüm.” ifadesini kullanan Trump, 2028 Los Angeles Olimpiyat Oyunlarında böyle bir şeyin yaşanmayacağını söyledi.

Temsilciler Meclisi Başkanı Cumhuriyetçi Mike Johnson da gösterileri sosyal medya platformu X hesabından yaptığı açıklamayla eleştirdi.

Johnson, “Dün gece, Son Akşam Yemeği ile alay edilmesi, Olimpiyat Oyunlarının açılış törenini izleyen dünyanın dört bir yanındaki Hristiyanlar için şoke edici ve aşağılayıcıydı.” değerlendirmesinde bulundu.

HARRİS BİDEN’DAN DAHA KÖTÜ

Öte yandan Trump, “daha radikal solcu” diye nitelediği ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris’in, başkanlık yarışında ABD Başkanı Joe Biden’dan “daha kötü bir aday” olduğunu belirtti.

Trump, Fox News televizyonuna verdiği mülakatta, Başkan Biden’ın yarıştan çekilmesiyle Demokratların resmi adayı olması beklenen Başkan Yardımcısı Harris’e ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Harris’in, Biden’dan “daha kötü bir aday” olduğunu söyleyen Trump, “Bence o (Harris), daha radikal solcu.” dedi.

ÇOK VE BOŞ KONUŞUYOR

Trump, Harris’in “çok fakat boş konuştuğunu” savundu.

Sosyal medyada kahkahasıyla gündeme gelen Harris’in gülüşünü de eleştiren Trump, “O gülüş, deli birinin gülüşü. Fakat artık böyle gülmediğini fark ettim. Birisi onu gülmemeye ikna etmiş.” ifadesini kullandı.

Başkan Biden, 21 Temmuz’da X hesabından yaptığı açıklamada, başkanlık yarışından çekildiğini ve Başkan Yardımcısı Harris’i kendi yerine önerdiğini duyurmuştu.

KAYNAK: AA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir