Kadın cinayetleri durmuyor… Bir günde iki kadın öldürüldü

Türkiye, bugün Çorum ve Antalya’dan gelen kadın cinayetleri haberleriyle sarsıldı. Öğle saatlerinde Antalya’da, Batuhan Canbak, aynı gün kız arkadaşı Merve Girişmek ile konuşmaya geldi.

Canbak ile Girişmek, bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Canbak, yanında getirdiği tabancayla Merve Girişmek’in başına 2 kez ateş etti. Yaya olarak kaçan Batuhan Canbak, 300 metre ilerideki 6864 Sokak’ta aynı tabanca ile kendi başına ateş açtı.

Tabanca seslerini duyanların ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

HAYALİ UÇUŞ HOSTESLİĞİYDİ

Kısa sürede gelen sağlık ekipleri, Merve Girişmek ile Batuhan Canbak’ı hastaneye kaldırdı. Girişmek ile Canbak, hayatını kaybetti.

Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılan Girişmek ile Canbak’ın cenazeleri, otopsi sonrası bugün yakınları tarafından alınıp, Ankara’ya götürüldü. Karabüklü olan Merve Girişmek’in ailesinin Ankara’da yaşadığı öğrenildi. Girişmek’in Ankara’da üniversite okuduktan sonra hayali olan uçuş hostesliğine 2 ay önce Antalya’da başladığı belirtildi.

YOL KENARINDA HAYATINI KAYBETMİŞ ŞEKİLDE BULUNDU

Bir başka kahreden haber ise Çorum’un Sungurlu ilçesinden geldi. Akşam saatlerinde 37 yaşındaki kadın, silahla öldürülmüş olarak yol kenarında bulundu. Demirşeyh köyü Topaç mevkiinde yol kenarında bir kadının hareketsiz yattığı ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, isminin G.A. olduğu belirlenen kadının silahla vurularak yaşamını yitirdiğini belirledi.

Jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ekipleri çalışma yaptı.

Öte yandan kadının yakınlarının jandarmaya verdiği ifadede, bir çocuk annesi G.A’nın boşanma aşamasında olduğu, başka bir şehirde görevli polis memuru eşi M.A. ile çocukları ve bir yakınlarıyla pikniğe gittikleri, M.A’nın eşini ve çocuğunu yanına alarak su almak için piknik yaptıkları yerden uzaklaştığı ve geri dönmediğini belirtti.

Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri, eşini öldürdükten sonra çocuğuyla birlikte kaçtığı ihtimali üzerinde durulan M.A’yı, Havza ilçesinde yakalandı.

Şüphelinin ifade işlemleri için Sungurlu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildiği öğrenildi.

patronlardunyasi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir