Fenerbahçe’de Yılan Hikayesinde Karar

Fenerbahçe, Jose Mourinho’nun teknik direktörlüğünde yeni sezona hazırlanıyor. Sezonun ilk çalışması 24 Haziran’da Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yapılacak. Kadro yapılandırma çalışmaları da yoğun şekilde devam ediyor. Transfer pazarında etkili olması beklenen sarı-lacivertliler, iç transferde de hız kesmiyor.

Geçtiğimiz günlerde Mert Hakan Yandaş ile sözleşme uzatan Fenerbahçe, şimdi de Bright Osayi-Samuel’e odaklanmış durumda. Fanatik’in haberine göre, Jose Mourinho, Nijeryalı yıldızın takımda kalmasını istiyor. Osayi-Samuel, Fenerbahçe’den yıllık 1.8 milyon euro kazanıyor. Ancak, yeni sözleşme için 2.5 milyon euro maaş talep ediyor. İki taraf arasında henüz anlaşma sağlanamadı.

Osayi-Samuel, geride kalan sezonda 39 maçta 4 gol ve 6 asistlik performans sergiledi. Fenerbahçe taraftarı, Nijeryalı oyuncunun takımda kalmasını dört gözle bekliyor. Mourinho’nun isteği doğrultusunda görüşmelerin olumlu sonuçlanması umut ediliyor.

“MOURINHO’NUN İSTEĞİ”

Jose Mourinho, yönetimle yaptığı görüşmede Osayi-Samuel’in takımda kalmasını istedi. Nijeryalı oyuncunun performansından memnun olan Mourinho, yönetimin de bu konuda adım atmasını bekliyor. Görüşmelerin sonucu merakla bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir