Aziz Yıldırım Jose Mourinho’nun kararını “Basın gözünüz aydın” diyerek açıkladı

Fenerbahçe’de yapılacak olağan seçimli genel kurul öncesinde başkan adayı Aziz Yıldırım açıklamalarda bulundu. Teknik direktör olarak Jose Mourinho’yu getirmek isteyen Yıldırım, flaş bir açıklama yaptı.

Aziz Yıldırımın Jose Mourinho açıklaması şu şekilde:

“Jose Mourinho ile iki saat konuştuk. Konuşmaları sürdürmek için arkadaşları menajerleri ile devam edecek. Biz ne para, ne transfer konuştuk. Konyaspor maçını izlediğini söyledi. Bir aday telefonla konuşmuş. Mevcut başkan menajer göndermiş. Sonra televizyonu dinledim, ’12 milyon kendisi alacak, 3 milyon da ekibi alacak. Bu para ona verilir mi?.’ Sana ne? Konuşuyorlar ‘Mourinho gelirse şöyle olur böyle olur.’ diye. Daha görüşüyoruz, konuşuyoruz. Suudi Arabistan’a gitmiyor, gözünüz aydın basın. Adamcağızın paraya ihtiyacı yok. Olsa daha önceden giderdi.

“BİZ KAYBEDERSEK, MOURİNHO’NUN PARASININ YARISINI DA BEN ÖDEYECEĞİM.”

“9 Haziran’da seçim olacak. Mourinho bekler mi beklemez mi bilmem. Bu yönetime teklifim, Jose Mourinho ile çalışmayı düşünüyorlarsa; Şekip Mosturoğlu’ndan rica edeceğim, iki taraftan arkadaşlar gitsin ve imzayı atsınlar. Kim seçilirse, Mourinho ile devam etsin. Biz kaybedersek, Mourinho’nun parasının yarısını da ben ödeyeceğim.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir