Kamil Koç’tan Diyarbakır’a Yeni Seferler

Kamil Koç, Diyarbakır’daki Sefer Sayılarını Artırıyor

SEYAHAT firması Kamil Koç, Diyarbakır’daki sefer sayılarını artırmak için yeni bir iş birliği yaptığını duyurdu. Kamil Koç Otobüsleri İcra Kurulu Üyesi ve Operasyon Direktörü Mehmet Türkyılmaz, “Yeni güç birliğiyle Diyarbakır’daki hizmet ağımızı genişlettik. Sefer sayılarını artırarak bölgedeki yolcularımıza daha konforlu, güvenli ve erişilebilir bir seyahat deneyimi sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Nisan ayından itibaren Diyarbakır’daki sefer sayılarını artırdıklarını açıklayan Kamil Koç Otobüsleri İcra Kurulu Üyesi ve Operasyon Direktörü Mehmet Türkyılmaz, “Kamil Koç olarak, yeni yatırım ve iş birliklerimizle hizmet kalitemizi Türkiye’nin her yerine taşımayı sürdürüyoruz” dedi.

Hizmet Kalitemizi Ülkemizin Her Köşesine Taşımayı Hedefliyoruz

Türkyılmaz, yeni güç birlikleriyle seyahat ağlarını genişletmeye devam ettiklerini belirterek şunları söyledi:

“Kamil Koç olarak, yeni yatırım ve iş birliklerimizle hizmet kalitemizi Türkiye’nin her yerine taşımayı sürdürüyoruz. Mardin, Şırnak ve Iğdır’ın ardından şimdi de Diyarbakır’da yeni bir iş birliğini hayata geçirdik. Diyarbakır, turizm potansiyeli, stratejik konumu ve büyüklüğüyle yalnızca bölgesinin değil, Türkiye’nin de en önemli şehirlerinden biri. Buradan ülkemizin dört bir yanına yoğun bir seyahat talebi var. Bu talebi karşılamak için iş birliği gerçekleştirdiğimiz değerli iş ortaklarımız; Ali Kadri Çapa ve oğulları Mehmethan, Seyithan Çapa olmak üzere Diyarbakır’daki tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. Bu önemli birleşmenin Diyarbakır halkı ve Türkiye’nin her yerindeki yol arkadaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz. 1926 yılında Türkiye’nin ilk seyahat markası olarak çıktığımız yolda hedefimiz; 100. yılımızda Kamil Koç’un hizmet kalitesini ülkemizin her köşesine taşımak. Bunun için de iş ortağımız Flix’in global gücünden aldığımız destekle yolumuza güçlü adımlarla devam ediyoruz.”

Related Posts

Emtia piyasalarında ‘tarife iyimserliği’ etkisi

Emtia piyasalarında, ABD yönetiminin izlediği korumacı ticaret politikasının etkisi sürerken, ABD-Çin ticaret savaşının şiddetlenmeyeceği beklentisi ve dünya genelinde yaşanan jeopolitik gelişmelerin etkisiyle karışık bir seyir izleniyor.

Demir ağlarda yerlilik arttı, yurt dışına bağımlılık azaldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yeni teknolojilerin ülkeye kazandırılması, yurt dışına bağımlılığın azaltılması, cari açığın düşürülmesi için milli-yerli üretim politikalarının ön plana çıkarıldığını belirterek, “İnşa ettiğimiz yüksek hızlı tren, hızlı tren ve konvansiyonel tren hatlarıyla yerlilik oranımız, elektrifikasyonda yüzde 10’dan yüzde 95’lere, sinyalizasyonda yüzde 17’den yüzde 35’lere, üstyapıda yüzde 11’den yüzde 95’lere, altyapıda yüzde 96’dan yüzde 100’lere yükseldi.” dedi.

Tüpraş işçisi hakkı için ayakta

3 bin 500 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde yüzde 28 zam teklifine karşı işçiler rafinerilerde iş durdurdu. Petrol-İş, “Bu işin hakkı bu değil” derken, gözler yarın yapılacak yeni toplantıya çevrildi.

Konya’da don felaketi: Kiraz ve meyve bahçeleri büyük zarar gördü

TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Konya Akşehir’de don nedeniyle meyve ağaçlarında yüzde 90’a varan zarar meydana geldiğini belirterek, üreticinin desteklenmesi çağrısında bulundu. Özellikle badem, ceviz, kayısı ve kiraz bahçeleri ağır hasar aldı.

Kentsel dönüşümde hızlı ve başarılı sonuç almanın yolu doğru sözleşmeden geçiyor

Depremin yine gündemin ilk sırasına oturduğu megakentte hukukçular, kentsel dönüşümün hızlı ve güvenli şekilde tamamlanabilmesi için sürecin avukat denetiminde ve doğru sözleşmeyle yürütülmesi gerektiğini vurguladı.

Akbank’tan ilk çeyrekte kâr açıklaması

Akbank, 2025’in ilk çeyreğinde 13 milyar 732 milyon lira konsolide net kâr elde ettiğini duyurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir